Η Μαρσέιγ πέρασε νικηφόρα από το Ρεϊμόν Κοπά της Ανζέ και ανέβηκε στην πρώτη θέση και το συν ένα από την ΠΣΖ που έχει παιχνίδι λιγότερο. Καλύτερος για τους νικητές ο Ζονατάν Κλος. 
Μπορεί η Ανζέ να ήταν εκείνη που έδειχνε πιο δραστήρια και απαιτητική στο “Ρειμόν Κοπά”, το προβάδισμα όμως παρέλαβε η Μαρσέιγ με το Ζονατάν Κλος στο 35ο λεπτό. Ο δεξιοπόδαρος ακραίος που αγωνιζόταν στην αριστερή πλευρά λόγω της απουσίας του Ταβάρες σκόραρε με το αριστερό, ολοκληρώνοντας αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.
Είχε προηγηθεί το δοκάρι του Μπενταλέμπ για την Ανζέ καθώς και οι τελικές των Ινού, Μπουφάλ οι οποίες δε νίκησαν τον Παού Λόπες. Η έναρξη του δεύτερου μέρους έφερε τη Μαρσέιγ να πιέζει ψηλά και να δρέπει γρήγορα καρπούς με τον Κλος να κλέβει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και να παρέχει στον Λούις Σουάρες την ασίστ για το 2-0 στο 50′, με τον Κολομβιανό να φτάνει τα τρία γκολ στο Σαμπιονά. Το 3-0 δεν άργησε να έρθει (59′) για τη Μαρσέιγ και η ασίστ ανήκε και αυτή τη φορά στον Κλος, ενώ το γκολ σημείωσε ο Ζέρσον.