Η Άννα Λεβαντόφσκα είναι σύζυγος ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εποχής, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας είναι γνωστός για τα ταλέντα του στην τοποθέτηση, την τεχνική και τη στόχευση. Θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου.
Ο Λεβαντόφσκι πάντα ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται στην καριέρα του από τη σύζυγό του Άννα Λεβαντόφσκα. Γεννήθηκε στο Lodz της Πολωνίας, στις 7 Σεπτεμβρίου 1988. Γεννήθηκε από τον μπαμπά του κινηματογραφιστή, Bogdan Stachurski και τη μαμά Maria Stachurski. Όταν ήταν μικρό παιδί, οι γονείς της την έγραψαν για μαθήματα καράτε. Η Άννα έδειξε τον ενθουσιασμό της για τον στίβο.
Η Άννα έγινε σύντομα μία από τις σπουδαιότερες και κέρδισε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλικιωμένων, επτά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε ηλικιακές κατηγορίες (συμπεριλαμβανομένων δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανηλίκων) και 29 μετάλλια στο Πολωνικό Πρωτάθλημα κατά την επαγγελματική της καριέρα στο Καράτε.

 Η Άννα αποφοίτησε επίσης το 2012 από την Ακαδημία Φυσικής Αγωγής στη Βαρσοβία. Ένα χρόνο αργότερα, όμως, πήρε την άδειά της και έγινε ειδικός στη διατροφή. Έκτοτε κυκλοφόρησε το blog της Anna Lewandowska «Healthy Plan by Ann». Προσφέρει θρεπτικές συνταγές τροφίμων, διατροφικά σχήματα και προγράμματα φυσικής κατάστασης στους καταναλωτές της μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών.
Ο Lewandowksi συνάντησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του Άννα όταν έπαιζε ακόμα στη Znicz Pruszków. Ο Ρόμπερτ και η Άννα Λεβαντόφσκι παντρεύτηκαν πριν από οκτώ χρόνια, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Serockin το 2013.