Μια επιβλητική Βραζιλία διέλυσε 5-1 στο Παρίσι την, επίσης, παρούσα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, Τυνησία, σε φιλικό παιχνίδι και ουσιαστικά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη γαλλική πρωτεύουσα, δείχνοντας πως δίκαια θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Η «σελεσάο» προηγήθηκε με υπέροχη κεφαλιά του Ραφίνια στο 11′. Οι Αφρικανοί ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο στο 18′ με τον Ταλμπί. Όμως, στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ραφίνια βρήκε τον Ρισάρλισον κι αυτός από κοντά έκανε το 2-1. Στο 30’, η Βραζιλία κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Νεϊμάρ για τα 3-1.
Στο 40΄, ο Ραφίνια έκανε το 4-1, στο 41’ αποβλήθηκε ο Μπρον για την Τυνησία και ο Πέντρο στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για 81’ αγωνίστηκε ο πρώην δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ντρέγκερ.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος (78′ Ιμπάνιεζ), Αλεξ Τέλες (46′ Λόντι), Κασεμίρο, Φρεντ (79′ Ροντρίγκο), Ραφίνια (65′ Άντονι), Πακετά (46′ Βινίσιους), Νεϊμάρ, Ρισάρλισον (46′ Πέντρο)
ΤΥΝΗΣΙΑ: Νταχμέν, Ντρέγκερ (81′ Σλιτί), Ταλμπί, Μπρον, Μπεν Ουανές, Σκιρί, Σααλαλί (62′ Καζρί), Λαϊντουνί (90′ Μεζμπρί), Σλιμάνε (81′ Βαλερί), Τζαζίρι (46′ Γκαντρί), Μσακνί (63′ Κενισί)