Η Εθνική Αργεντινής μετράει ήδη αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Τελευταίο της θύμα ήταν η Τζαμάικα την οποία αντιμετώπισε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» του Νιου Τζέρσεϊ, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να επικρατεί με το άνετο 3-0 και να διευρύνει σε 35 ματς το εκπληκτικό αήττητο σερί της.
Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο αρχικά και μπήκε αλλαγή στο 56′ παρόλα αυτά ο χρόνος που αγωνίστηκε έφτανε και περίσσευε στον Pulga για να γίνει πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση. Η αλμπισελέστε είχε πάρει το προβάδισμα από το 13ο λεπτό με τον Χούλιαν Άλβαρες, ωστόσο ο σούπερ σταρ της Παρί ήταν εκείνος που “καθάρισε”, γράφοντας το 2-0 στο 86′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και κλείνοντας το σκορ στο 89′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Σημειώνεται πως ο Pulga έφτασε τα 9 γκολ στα τρία τελευταία του παιχνίδια με την Αργεντινή πριν από το Μουντιάλ και συνολικά τα 90 γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο, για να γίνει ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
Η σύνθεση της Αργεντινής: Μαρτίνες, Μοντιέλ (79′ Μολίνα), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, ΜακΆλιστερ (72′ Ντε Πολ), Ροντρίγκες (56′ Φερνάντες), Λο Σέλσο, Ντι Μαρία (79′ Λισάντρο Μαρτίνες), Λαουτάρο Μαρτίνες (56′ Μέσι), Άλβαρες (79′ Κορέα)