Στην δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία παρέθεσε για το παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Γκουστάβο Πογέτ, ερωτηθείς αναφέρθηκε και στο ματς με την Κύπρο.

Για το χαμηλό ποσοστό (83%) στις εύστοχες πάσες κόντρα στην Κύπρο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς όπου ήταν πάνω από 90%: «Θα ήταν καλό να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερη δουλειά. Δεν είχαμε την τύχη να προπονηθούμε όλοι μαζί σωστά. Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Και πρέπει οι παίκτες να παίζουν και στις ομάδες τους».

Για την ήττα από την Κύπρο: «Αν με ρωτούσατε πριν το ματς και με βάση την προετοιμασία θα έλεγα πως δεν το περίμενα γιατί ήταν εξαιρετικές οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Δεν περίμενα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του αγώνα. Οι αντίπαλοι μας είχαν δώδεκα λεπτά με τρεις σπουδαίες ευκαιρίες και ένα γκολ. Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε εκείνη τη μέρα. Μερικές φορές δεν είναι το σύστημα ή το χρώμα της φανέλας, αν έχεις ευκαιρία και σκοράρεις και το πετύχεις την κατάλληλη στιγμή τότε μπορείς να πάρεις τη νίκη».