Μήνυμα νίκης έστειλε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια στην δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει και της αναμέτρησης με το Κόσοβο.
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ. Για να τον πετύχουμε πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Η ομάδα είναι έτοιμη. Όλα θα πάνε καλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έχουμε κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Γιατί όχι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Όπως είπε ο Πιέρος έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη 2η θέση αλλά μπορεί να τερματίσουμε και 4οι. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για το σημαντικό παιχνίδι. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλούς παίκτες».

* «Έχω συνεργαστεί με πολλούς παίκτες από την Εθνική, ξέρουν τι ζητάω ως προπονητής, έχουμε δουλέψει και έχουμε πετύχει μαζί. Η δουλειά μου γίνεται πιο εύκολη, είναι ευχάριστο για μένα. Ξέρω το περιβάλλον όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα.  Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε μια καλή αρχή και θέλουμε ανάλογη συνέχεια».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πιέρος Σωτηρίου ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον ίδιο ζήλο με το προηγούμενο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Όπως είπε ο προπονητής πρέπει να αποφύγουμε τα μπαράζ. Ο αγώνας του Σαββάτου μας έδωσε ώθηση. Η νίκη πάνω στην Ελλάδα μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Να δουλέψουμε σκληρά, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Μπορούμε να πάμε και στην 2η θέση. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω στη νίκη».