Την άποψη πως ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να αλλάξει την Εθνική, εξέφρασε ο Κώστας Καϊάφας μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, μιλώντας επίσης για το πρωτάθλημα και την Ομόνοια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ: «Δικαιωθήκαμε οι περισσότεροι όταν λέγαμε να βάλουμε έναν προπονητή… δικό μας. Ο Τιμούρ είναι… σχεδόν Κύπριος. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Εθνική, παρότι παίζαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας. Το θεωρούσα δύσκολο να νικήσουμε. Ήμουν σίγουρος για τον Τιμούρ ότι θα έφτιαχνε το κλίμα και θα παρουσίαζε μια δυνατή ομάδα. Είδαμε ποδοσφαιριστές που έβγαλαν τρομερά στοιχεία. Θα χρειαστούν αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι, υπάρχει κούραση. Του πάει η Εθνική του Τιμούρ. Νομίζω θα φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: «Οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη δεν έχουν σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να έχουν σταθερότητα και στις δύο διοργανώσεις. Γενικώς έχουμε αλλαγές στα ρόστερ. Η μόνη που παίζει σταθερό ποδόσφαιρο είναι η Πάφος FC. Θα είναι εκεί μέχρι τέλους. Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δείχνει να ψάχνεται. Δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Αυτοί που είναι στην προπόνηση ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς. Θα βρει το δρόμο της».