Μετ’ εμποδίων γίνεται η προετοιμασία της Ομόνοιας αυτές τις μέρες, λόγω κυρίως, της απουσίας πολλών διεθνών. Από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη θα γυρίσουν όλοι οι διεθνείς και ο Νιλ Λένον εύχεται να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Ανσαριφάρντ και Κίτσος ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και από αύριο αναμένεται να είναι ξανά στο Ηλίας Πούλλος. Την Τετάρτη επιστρέφουν οι Κύπριοι διεθνείς (Παναγή, Λοΐζου, Παναγιώτου, Παπουλής, Κακουλλής και Χαραλάμπους), όπως και ο Λανγκ. Τελευταίοι επιστρέφουν οι Μπασιρού και Ουζόχο.
Σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο Φαμπιάνο, ενώ αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος κάνει ο Κασάμα. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Κούσουλο, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Γιούστε.
Την Ομόνοια περιμένει πολύ δύσκολη αποστολή στην Περιστερώνα το Σάββατο κόντρα στην υπολογίσιμη Δόξα και θα ήταν πολύ καλό για τον Νιλ Λένον να έχει όσο το δυνατό περισσότερες επιλογές και κυρίως να μην παρουσιαστούν επηρεασμένοι οι ποδοσφαιριστές λόγω εθνικών ομάδων… Ακολουθεί άλλωστε ένα πολύ βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και θα χρειαστούν όλοι!