Μετά τη νίκη στο ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Όταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις ναι θέληση. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Κόσοβο. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε εκεί για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο, Κόσοβο αλλά θα πάμε εκεί για να τα καταφέρουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην Εθνική. Έχει πολύ καλούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι κορυφή ο Ρομπέρζ. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλειά».
Για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη: «Είχαμε συμπαγή άμυνα, δεν μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Ελλάδα. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά»
Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η Εθνική: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες».
Για τον Στέλιο Ανδρέου που έπαιξε δεξί μπακ: «Είχα δουλέψει με τον Στέλιο Ανδρέου. Μιλήσαμε με τον Στέλιο. Ήταν πολύ καλός. Μας βοήθησε πολύ. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά. Έχω πολλούς παίκτες που θα διεκδικήσουν θέση στην 11άδα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα»».
Για την πρώτη του νίκη επί του Πογέτ: «Δεν σημαίνει κάτι η νίκη επί του Πογέτ. Χάρηκα που τον είδα ξανά. Παίξαμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Έκανε εξαιρετική δουλειά στον όμιλο».