Έχει πάρει τη σκούπα και συνεχίζει ακάθεκτος. Ο Μίτσελ έχει αναλάβει προσωπικά το δύσκολο έργο της εκκαθάρισης του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Μανωλάς ήταν ο πρώτος που άνοιξε τη πόρτα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Η εγκληματική αργοπορία του Ολυμπιακού στο να αποδεσμεύσει έγκαιρα τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν έχει βέβαια και συνέπειες. Η μοναδική αγορά που παραμένει τώρα ανοιχτή είναι εκείνη της Αραβίας. Το πού λοιπόν θα δώσει τους «κομμένους» είναι ζήτημα για δυνατούς λύτες.
Εκτός βέβαια αν οι ερυθρόλευκοι προχωρήσουν σε λύσεις συμβολαίων ή να στείλουν παίκτες να παίξουν στον Ολυμπιακό Β! Γρίφος πραγματικός…
Ο Μίτσελ έχει βρει τη δεξαμενή των παικτών από τους οποίους θα προκύψουν οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Ήδη φαίνεται να έχει διαμηνύσει στους Κούτρη και Ανδρούτσο να ψάξουν να βρουν την επόμενη ομάδα τους. Επίσης φημολογείται έντονα ότι ο Αμπού Καμαρά έχει προταθεί σε ομάδες της Αραβίας καθώς στον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένοι από την έως τώρα παρουσία του. Προβληματισμός υπάρχει ακόμα και για τον Σίμε Βρσάλικο καθώς δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα ζητάει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.
Επίσης με τον Ολυμπιακό να αναζητεί τερματοφύλακα, με τις φήμες για τον ερχομό του Πασχαλάκη να οργιάζουν, η θέση του Κρίστινσον κρίνεται τουλάχιστον επισφαλής. Αυτοί που φαίνεται να επιβιώνουν είναι οι Λαλά και Φορτούνης. Ο πρώτος έχει πάρει ήδη τη δεύτερη ευκαιρία του και βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Μίτσελ. Ενώ και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού προπονείται εδώ και καιρό κανονικά με την πρώτη ομάδα.
Όσο όμως η κατάσταση στον Ολυμπιακό παραμένει ρευστή κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις…