Για τα θέματα διαιτησίας και φυσικά του Άρη μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη διαιτησία: «Αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς ως Άρης είναι πως το θέμα διαιτησίας έχει να κάνει με τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν και οι ομάδες. Θέλουμε να περνάνε απαρατήρητοι. Δεν παίζει ρόλο αν είναι Κύπριος ή ξένος, δεν έχουμε προτίμηση. Από τη στιγμή όμως που ζούμε στην Κύπρο, είναι καλό να πιστώσουμε τους Κύπριους. Λάθη γίνονται και από τους ξένους. Το θέμα είναι πώς τα αντιμετωπίζουμε. Φωνάζουμε για να εξυπηρετήσουμε άλλους σκοπούς. Είχαμε κι εμείς στιγμές που αδικηθήκαμε, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως είναι άνθρωποι και θα κάνουν λάθη. Αν τα αντιμετωπίσεις με καλή πίστη, θα βοηθηθεί κι αυτός. Δεν έχουμε… κόλλημα, ντε και καλά να είναι Κύπριοι ή ξένοι. Ακραίες τοποθετήσεις από τον Άρη, σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξουν. Θεωρούμε ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα μπορούμε να δικαιολογήσουμε διαιτητές που συνεχίζουν να ορίζονται ενώ κάνουν σοβαρά λάθη, τότε ίσως να κρύβονται άλλα πράγματα και δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για το έργο του Μάζιτς: «Για να κρίνεις το έργο κάποιου πρέπει να γνωρίζεις όλα τα δεδομένα. Δεν μπορώ να πω αν κάνει καλή δουλειά ή όχι. Ακούμε ακραία πράγματα που είναι άδικο γι’ αυτόν και για όλους. Λέγαμε ότι θέλουμε νεαρούς διαιτητές. Είδα διαιτησίες από καλές ως εξαιρετικές και πάλι υπήρχαν παράπονα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν υπήρχαν σκοπιμότητες».

Για το αγωνιστικό: «Ο Τζιαβέ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον Ακρίτα. Υπάρχουν πέντε διεθνείς που απουσιάζουν. Ο Καζού θα είναι έτοιμος. Ο Στεπίνσκι συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά ακόμη θέλει δουλειά. Υπολογίζουμε σε τρεις βδομάδες με ένα μήνα να είναι έτοιμος. Θα έχουμε ένα φιλικό την Παρασκευή με την ΑΕΖ».