Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μιλώντας για τα επεισόδια που έγιναν στο «Ελευθερία» μετά το Super Cup του φούτσαλ και όχι μόνο.
Αναλυτικά:

Για τα επεισόδια μετά το τέλος του φούτσαλ: «Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν προέκυψαν επεισόδια. Με την απονομή άρχισαν να ρίχνουν καρέκλες και τραυματίστηκε ένα άτομο. Όταν άρχισε αυτό η Αστυνομία βγήκε στην κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, αλλά κάποιος πήρε τον πυροσβεστήρα και εξάντλησε την ποσότητα του και δεν τους άφησε να μπουν, δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Έπειτα, οι οπαδοί αποχώρησαν και βγήκαν έξω. Εκεί άρχισαν πετροβολισμό  και τραυματίστηκε ένα μέλος μας στο στήθος. Έχουν ξεκινήσει οι διεργασίας για να εντοπίσουμε τα πρόσωπα που έχουν προβεί σε αυτές τις ενέργειες.  Είχαμε ρίξει και κάποια χημικά για να διαλύσουμε το πλήθος».

Αν ήταν επαρκής η  δύναμη και γιατί δεν ήταν υψηλού κινδύνου: «Βεβαίως, είχαμε 32 αστυνομικούς. Είχε κριθεί ως μεσαίας επικινδυνότητας. Κρίθηκε έτσι γιατί δεν ήταν υψηλού κινδύνου. Όχι επειδή ήταν αγώνας φούτσαλ, αλλά κρίθηκε από τους ειδικούς και με τις συναντήσεις που είχαν με τις ομάδες ως μεσαίας επικινδυνότητας. Δεν θεωρούμε ότι υπήρξε λάθος. Εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα. Δεν υπάρχει δυστυχώς κλειστό κύκλωμα στο «Ελευθερία». Θα πάρουμε υλικό από την υπηρεσιακή κάμερα που είχαμε και από τη μετάδοση της συνδρομητικής. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όμως. Πρέπει να μαγνητοσκοπήθηκε η στιγμή που ο οπαδός έριξε την καρέκλα». 

Για το αν ανησυχούν για τα επεισόδια και για αυτά που έγιναν στο ΑΕΚΝέα Σαλαμίνα: «Σίγουρα μας ανησυχεί και γι’ αυτό γίνονται συσκέψεις πριν και μετά τους αγώνες. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη ώστε να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Όσον αφορά το ΑΕΚΝέα Σαλαμίνα έχει συλληφθεί ένα άτομο ενώ έχουν κατηγορηθεί γραπτώς άλλοι τέσσερεις που δέχθηκαν αποκλεισμό από τα γήπεδα. Έχουμε δώσει στη δημοσιότητα  φωτογραφίες και υπάρχουν κι’ άλλα άτομα που ψάχνουμε». 

Γιατί δεν υπήρχε κάρτα φιλάθλου: «Δεν υπήρχε κάρτα φιλάθλου ούτε κλειστό κύκλωμα γιατί ήταν κάτω από 2000 άτομα στο γήπεδο. Μετά τα γεγονότα, υπάρχουν συζητήσεις για να αλλάξει αυτό». 

Για το αν υπάρχει ενημέρωση για αυτούς που έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ στο ματς της Ομόνοιας με τη Σέριφ: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Να ενημερωθώ και να σας ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου».