Ο προπονητής της ομάδας U14 της Ομόνοιας, Μάκης Λοΐζου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το πρωτάθλημα που αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, τους στόχους που έχουν τεθεί και τους τομείς που γίνεται δουλειά στη συγκεκριμένα ηλικιακή κατηγορία.
«Το ρόστερ αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Είναι η ίδια ομάδα που ήμασταν στην περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα U13 συν τρεις νέους παίκτες που ήρθαν ως μεταγραφή. Έχουμε αρχίσει την προετοιμασία μας πριν από δύο μήνες, στις 18 Ιουλίου. Όλα κύλησαν ομαλά, δώσαμε αρκετούς φιλικούς αγώνες και θεωρώ πώς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ», το αρχικό του σχόλιο του Λοΐζου.
Και συνέχισε: «Σε αυτήν την ηλικία δουλεύεις 95% στην τεχνική και 5% στην τακτική. Αυτό είναι το πλάνο της Ακαδημίας μας και του Τεχνικού Διευθυντή. Αυτό ακολουθάμε και στοχεύουμε στην ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Στην πρώτη φάση το πρωτάθλημα δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί οι 10 πρώτες ομάδες μηδενίζονται και αρχίζουν τη δεύτερη φάση. Όπως έχω πει, στόχος μας είναι να δουλεύουν σωστά και να εξελίσσονται οι νεαροί παίκτες μας».
Η ομάδα U14 αγωνίζεται το Σάββατο εκτός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Pascal και θα αρχίσει στις 09:00.