Ο Ντάρκο Μίλανιτς δεν θεωρούσε, προφανώς, έτοιμους για ενδεκάδα τους Ράντονιτς και Γουαρίς, πλέον όμως με τη διακοπή του πρωταθλήματος η δικαιολογία της ετοιμότητας παύει να υπάρχει.
Με τον Σεπτέμβριο να μας αποχαιρετάει, δεν μπορείς να θέτεις θέμα ετοιμότητας από ‘δω και μπρος. Συνεπώς, έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν ο προπονητής της Ανόρθωσης επιλέξει κάποιον εκ των δύο, ή ακόμη και τους δύο, στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Σε μία τέτοια περίπτωση, θα προκύψουν ανακατατάξεις στην επίθεση. Εάν αγωνιστούν και οι δύο, τότε ο Νινγκά μεταφέρεται στο δεξί άκρο και παραμένει στο αριστερό ο Ουάρντα. Ο Νινγκά μπορεί να πάει στο άκρο ακόμη κι αν αγωνιστεί βασικός μονάχα ο Ράντονιτς, με τη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση ότι ενδέχεται να αρχίσει στην ενδεκάδα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε έναν ελεύθερο ρόλο.
Γενικώς, τα περισσότερα ερωτηματικά που προκύπτουν ενόψει ΑΕΚ αφορούν την επιθετική γραμμή. Υπάρχουν βεβαίως αρκετές μέρες μέχρι το ντέρμπι κι όσο αυτό πλησιάζει, ενδέχεται να είναι εφικτό να ειπωθούν περισσότερα για τις σκέψεις του Σλοβένου τεχνικού.

Ανδρέας Βεντούρης