Για το αίτημα της Ομόνοιας να της παραχωρηθεί το Μακάρειο μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

-Για το αίτημα της Ομόνοιας για το Μακάρειο: «Χθες, ενημέρωσα το δ.σ για την επιστολή της Ομόνοιας. Δεν το συζητήσαμε. Κακώς εξελήφθη ότι θα λαμβανόταν απόφαση. Αποφασίσαμε ότι τις επόμενες μέρες θα διευθετήσουμε συνάντηση με την Ομόνοια αλλά και με την Πάφος FC ξανά, για να κουβεντιάσουμε το θέμα των δύο γηπέδων».

-Τι ζητάει η Ομόνοια: «Να έχει την ίδια μεταχείριση με την Πάφος FC. Γράφτηκε ότι συμφωνήσαμε με την παφιακή ομάδα για το “Στέλιος Κυριακίδης”, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Ομόνοια έγραψε ότι θέλει ότι κάναμε με την Πάφος FC, άρα το πίστεψε. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά προς το παρόν δεν πήραμε καμία απόφαση».

-Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτές τις υποθέσεις: «Εγώ προσωπικά το αντιμετωπίζω θετικά. Πάντοτε πιστεύω στη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Όπου έχει γίνει αυτό, έχουν γίνει θαύματα. Αυτή είναι η βασική μου αρχή».