Η κόντρα ΑΠΟΕΛ – Μάζιτς έγινε θέμα και στη Σερβία. Οι ανακοινώσεις και οι τοποθετήσεις των δύο πλευρών τις τελευταίες μέρες, συζητούνται έντονα και στη χώρα του κ. Μάζιτς.
Μάλιστα στην ιστοσελίδα maxbetsport.rs, γίνεται λόγος για «ποδοσφαιρική καταιγίδα» και «θύελλα αντιδράσεων».
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ: «ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ο Μάζιτς κάνει άσχημα τη δουλειά του, είναι αλαζόνας και ειρωνικός, ήρθε μόνο για να γεμίσει τις τσέπες του!»
Ανάμεσα σε άλλα αναφέρουν: «Ποδοσφαιρική καταιγίδα στην Κύπρο και στο επίκεντρο είναι ο μέχρι πρόσφατα καλύτερος Σέρβος διαιτητής, ο οποίος είναι πλέον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας στην Κύπρο. Ο Μίλοραντ Μάζιτς δέχθηκε «επίθεση» από τον μεγαλύτερο Κυπριακό σύλλογο, ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατηγορεί για όλα τον Σέρβο.
Ο λόγος είναι ορισμένες διαιτησίες αλλά και όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα, η αδυναμία κανονικού διαλόγου, η συμπεριφορά του Μάζιτς και όλα αυτά με τη στήριξη του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που συμφωνούν με τους γαλαζοκίτρινους, οπότε οι επόμενες μέρες στην Κύπρο θα έχουν ενδιαφέρον».