Το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20:00, Cosmote Sport 2) και αυτό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο (Cosmote Sport 1) ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Super League.
Η 5η στροφή της Super League ξεκινά με τρία ματς που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Στις 21:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1) και είναι έτοιμος να πετύχει την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που θα τον διατηρήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στους Σένκεφελντ – Χουάνκαρ, ενώ εκτός έμεινε ο Κώτσιρας λόγω ενοχλήσεων. Επιπρόσθετα, είναι αρκετά πιθανή η παρουσία του Μπερνάρ στη βασική ενδεκάδα.
Λιγο νωρίτερα, στις 20:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (Cosmote Sport 2) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Η «Ένωση» δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν και μπορούν σίγουρα να προκαλέσουν ζημιές. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιόνσον, ενώ ο Αραούχο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπίσε νωρίτερα μέσα στη εβδομάδα.
Την ίδια ώρα, στις 20:30, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Λαμία στο Περιστέρι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
17/9
20:00 Ατρόμητος – Λαμία
20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
18/9
18:00 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης
19:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
20:00 ΆρηςΟλυμπιακός
21:00 Βόλος – Ιωνικός