Το μυαλό τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν ήδη τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.
Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ως κύριο μεταγραφικό τους στόχο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να υπογράψει τον Γιούρι Τίλεμανς μέσα στον Ιανουάριο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λέστερ, λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη για την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ζοάο Γκόμες, της Φλαμένγκο, του οποίου η τιμή του ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ.
Σε αρκετές ομάδες της Premier League, ανάμεσά τους και η Άρσεναλ, έχει προταθεί ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Ζέκα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Λιλ και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.
Την υπογραφή του Μίλαν Σκρίνιαρ θα προσπαθήσει να αποσπάσει η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Σλοβάκος αμυντικός δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μα την Ίντερ. Η Τότεναμ ενδιαφέρεται επίσης.
Πιθανό σενάριο να ακολουθήσει τον Γκρέιαμ Πότερ στην Τσέλσι ο Μόισες ΚαΪσέδο από τη Μπράιτον το προσεχές καλοκαίρι, μιας και ο Πότερ τον θέλει για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον είναι ο Ιταλός προπονητής, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Μπράιτον προσφέρει συμβόλαιο ως το 2024 με οψιόν ανανέωσης ως το 2025.