Η Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, ούτε με τις εμφανίσεις της, ούτε με τα αποτελέσματά της. Αρκετά γράφονται τελευταία για τον προπονητή της Γηραιάς Κυρίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η… καρέκλα του τρίζει.
Ωστόσο, ο 55χρονος Ιταλός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μόντσα, αντιμετώπισε με χιούμορ όλες αυτές τις φήμες, λέγοντας πως τον διασκεδάζουν.
«Είμαι ικανοποιημένος για τις φήμες περί απομάκρυνσης του Αλέγκρι, ήταν κάτι που μου έλειπε, ήταν μία έλλειψη που ένιωθα. Με τη διοίκηση μιλάμε για όλες τις ημέρες με ήρεμο τρόπο και τα αναλύουμε. Δίνω πάντα εξηγήσεις στη διοίκηση.
Θα πρέπει να σκέφτομαι τη δουλειά, να παραμείνουμε ήρεμοι επειδή μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε. Ξέρετε γιατί μου έλειπε να μιλάμε για την απόλυση; Επειδή όταν υπάρχει ένα μισό αποτέλεσμα, ο Αλέγκρι είναι υπό αμφισβήτηση.
Με διασκεδάζει, σας καταλαβαίνω πολύ. Πιστεύω ότι μιλάω αρκετά ιταλικά και ότι μιλάω σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό πο κάνουμε. Είναι φυσιολογικό τα αποτελέσματα να κρίνουν τη δουλειά τη δική μου και του επιτελείου μου αλλά είναι λογικό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το ματς με τη Μόντσα:
«Αντίδραση; Θα πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Μόντσα. Εντός έδρας έχει κάνει μεγάλα ματς, έχει καλές μονάδες. Τι έχω κάνει λάθος ως τώρα; Ίσως στις αλλαγές, ίσως στην προετοιμασία, έχω κάνει αρκετά λάθη. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν αρνητικά πράγματα και εγώ που βλέπω μέσα στα αρνητικά μία πιθανότητα βελτίωσης».