Ο Παναθηναϊκός νίκησε σβηστά με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και έφτασε τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόνος του στην κορυφή.
Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφού πέτυχε χατ τρικ, με την φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’ να βάζει μπροστά τους «πράσινους» σε κρίσιμο σημείο.
Ενώ ακολούθησαν ένα λάθος του Αθανασίου που δεν συγχώρησε ο Ισπανός εξτρέμ, αλλά και μια ακόμα ωραία του ενέργεια, στο 54’ καις το 70’ αντίστοιχα, για το τελικό αποτέλεσμα!
Πλέον, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων χωρίς να δεχτεί γκολ για τέταρτη φορά φέτος, με 15 βαθμούς και τρομερή ψυχολογία.
Προκειμένου να αφομοιώσει τις δύο νέες μεταγραφές του και να επανέλθει δριμύτερος, στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου, ενώ τον περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 2 Οκτώβρη.
Παναθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα (73’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος (73’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ λ.τ. Ιωαννίδης), Αϊτόρ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης (27’ λ.τ. Αθανασίου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Σόρια, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ποζνάνσκι, Ροσέρο (74’ Λιάσος), Παμλίδης (64’ Μορέιρα), Τζίμας (64’ Σταματελόπουλος).