Υπομονή λίγες ώρες θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Oλυμπιακού για να δουν τον Χάμες Ροντρίγκες με τα ερυθρόλευκα. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Κολομβιανού μέσου αναμένεται την Πέμπτη. Απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα να ρυθμιστούν για να επισημοποιηθεί το deal, ενώ ο παίκτης έχει ήδη ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις.
Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό του από την Αλ Ραγιάν με «ενοίκιο» 500.000 και οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Oλυμπιακός και οι Άραβες θα μοιραστούν το κόστος του συμβολαίου του 31χρονου άσου, ο οποίος έχει κασέ πάνω από 4 εκατ. ευρώ.
Αν όλα πάνε καλά και υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, ο Χάμες θα είναι στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Oλυμπιακού με τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η τελευταία μέρα των μεταγραφών, που είναι η Πέμπτη, αναμένεται με ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητεί μεσοαμυντικό (με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο πάντα στα υπόψη) και πιθανώς να αποκτήσει και τερματοφύλακα (με τα σενάρια για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να συνεχίζονται).