Η Ρέιντζερς άντεξε για περίπου μία ώρα σφυροκοπήματος από τη Νάπολι, όμως όταν άρχισαν τα πέναλτι και οι κάρτες εις βάρος της, κατέρρευσε. Οι Ιταλοί βρήκαν τα γκολ της νίκης με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου και έκαναν το 2/2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, έχοντας δοκάρι μόλις στο 3′ με τον Ζιελίνσκι. Στο 13′ και στο 18′ οι δύο τερματοφύλακες έβαλαν σημαντικά «στοπ», αρχικά ο Μερέτ στον Άρφιλντ κι εν συνεχεία ο ΜακΓκρέγκορ στον Σιμεόνε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου πρώτου μέρους είχαν πολύ σημαντική στιγμή, με τον Κβαρατσχέλια.
Στο δεύτερο μέρος έγινε των… πέναλτι. Στο 56′ ο Σαντς υπέπεσε σε παράβαση, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά, αφήνοντας τη Ρέιντζερς με δέκα παίκτες. Ωστόσο, τότε ήταν που φώναξε «παρών» ο ΜακΓκρέγκορ! Ο πολύπειρος πορτιέρε έπιασε την εκτέλεση του Ζιελίνσκι, για να δεχτεί στα καπάκια το γκολ από τον Πολιτάνο που πήρε το «ριμπάουντ». Ο Λαόθ όμως διέταξε επανάληψη, θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν πατούσε γραμμή, με τον τελευταίο ωστόσο να βάζει «στοπ» και στη δεύτερη εκτέλεση του Ζιελίνσκι.
Εντέλει, η Νάπολι βρήκε τη λύση από την άσπρη στη βούλα, όταν στο 67′ υπέπεσε σε χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πολιτάνο, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια ήταν καυτή για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι καθάρισαν το παιχνίδι στο 85′ με τον Ρασπαντόρι, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Εντομπελέ να γράψει το τελικό 0-3.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:
Λίβερπουλ-Άγιαξ 2-1
(17′ Σαλάχ, 89′ Μάτιπ – 27′ Κουντούς)
Ρέιντζερς-Νάπολι 0-3

Η βαθμολογία:

  1. Νάπολι 3 (4-1)
  2. Λίβερπουλ 3 (3-5)
  3. Άγιαξ 3 (5-2)
  4. Ρέιντζερς 0 (0-4)

To πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής:
Τρίτη 4/10
Άγιαξ-Νάπολι (22:00)
Λίβερπουλ-Ρέιντζερς (22:00)