Ως πολύ καλά, αξιολογήθηκαν τα πρώτα δείγματα του Κεραυνού, μετά το προψεσινό εντός έδρας φιλικό, με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (για τον οποίο, ήταν επίσης το πρώτο φιλικό), παιχνίδι που για την… ιστορία, κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς ο νεοφερμένος Αμερικανός των Ερυθροκίτρινων, Ρέμι, αστόχησε σε τρίποντο και έτσι, οι Ροδίτες έφυγαν με τη νίκη, κερδίζοντας με 73-71.

Ο Κεραυνός θέλει να είναι έτοιμος, κατά πρώτο λόγο ενόψει των υποχρεώσεων του για το BCL και βέβαια, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον διευθυντή της ομάδας, Άγγελο Παπαδημητρίου, μας ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τις προεκτάσεις του προψεσινού φιλικού:

«Μπορώ να πω, ότι παρουσιάσαμε θετικά στοιχεία, παρότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και βέβαια, η εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου, θα βελτιώνεται, όσο θα περνάνε οι μέρες.

Στόχος, είναι να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της πρώτης μας υποχρέωσης και που αφορά τους αγώνες για τα προκριματικά των ομίλων στο BCL».

*Ωστόσο για τον Κεραυνό, υπήρξαν και τα… ανησυχητικά, που είχαν να κάνουν με τις αναγκαστικές αποχωρήσεις από το παιχνίδι, των Μπερνς (photo), Τίγκα.

Για το νεαρό Κύπριο διεθνή γκαρντ, δεν φάνηκε να είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, μιας και πατήθηκε από αντίπαλο και κατά την αποχώρηση του, περπατούσε κανονικά και χωρίς βοήθεια.

Για τον Αμερικανό γκαρντ, υπάρχει κάποια ανησυχία, μιας και αποχώρησε με πόνους στο πόδι και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μάριος Πολυδώρου