Διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας για την διοργάνωση του 18oυ Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παλαίμαχων Λευκωσίας ΟΠΑΠ Κύπρου με σύνθημα “Ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά “.
Η εκδήλωση διοργανώνετε σε συνεργασία με τον Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο Κύπρου και τον Δήμο Στροβόλου και τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την προστασία του Έντιμου Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.
Στη διάσκεψη απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου όπου τόνισε την αμέριστη στήριξη του Δήμου προς τον Όμιλο και τα θερμά του συγχαρητήρια για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του .
Η Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου Νάντια Καρακούλα τόνισε την σημαντική προσφορά των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών τόσο από ηθικής αλλά και οικονομικής στήριξης στην πολύχρονη προσπάθεια του Συνδέσμου για πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών.
Ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Νίκος Σατσιάς ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους χορηγούς και τις ομάδες Παλαιμάχων που για μια ακόμη φορά δηλώνουν παρών σε αυτό τον ιερό αγώνα.
Ακολούθως ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου Πέπης Ιακώβου έκανε μια Ιστορική Αναδρομή στο θεσμό του τουρνουά και τόνισε την ανάγκη για εντατικοποίηση του αγώνα ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών.
Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπρίων προπονητών ποδοσφαίρου Αντρος Κουλουμπρής και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Χρίστος Σπανός.
Ακολούθησε η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του τουρνουά με τους αγώνες
2. Ομόνοια -Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου
Οι νικητές των 2 ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον τελικό του Τουρνουά.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 6 μμ στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου.