Στον Απόλλωνα σήμερα θα μάθουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν τον Εζεκιέλ Χέντι στο ντέρμπι με την Ομόνοια, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, έως και απίθανο.
Ο Νιγηριανός που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Βαντούζ θα μάθει τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων και τότε θα υπολογιστεί και ο χρόνος της απουσίας του.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή, θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν ο ποδοσφαιριστής βρεθεί σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Όλα δείχνουν επιστροφή του μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.
Πάντως ο Νταβίντ Καταλά καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Χέντι αλλά ούτε και τους άλλους δύο επιθετικούς Ντιγκινί και Νταμπό.
Αν παρ’ ελπίδα κάποιος βρεθεί σε θέση να είναι στην αποστολή, τότε ο Ισπανός κόουτς θα έχει στα χέρια μια επιπλέον ποιοτική επιλογή.
Αυτός που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει δεν είναι επιθετικός, δεν είναι κανείς από τους τρεις τους οποίους προαναφέραμε.
Πρόκειται για τον Φέλιξ Βα ο οποίος νιώθει καλύτερα και θα «τρέξει» για να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι της Κυριακής.

Χρίστος Χρίστου