Δεν γίνεται να «πετάς» ένα ημίχρονο όταν έχεις στόχο τη νίκη πρώτιστα, και έπειτα την πρόκριση από ευρωπαϊκό όμιλο. Αυτοί οι αγώνες, αν δεν τους νικήσεις ίσως κοστίσουν. Ο Νταβίντ Καταλά είδε ξανά τους παίκτες του να… σπαταλούν ένα ημίχρονο και προσπάθησε με διορθωτικές κινήσεις στην επανάληψη να αλλάξει την εικόνα του Απόλλων. Και σ’ ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, αλλά έλειψε το γκολ. Ο Ονγκεντά, με την είσοδο του, έδωσε… άλλο αέρα στους γαλάζιους και γι’ αυτό στο β’ ημίχρονο  έψαξαν πιο «ζεστά» το γκολ, ήταν πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι. Όπως και να’ χει, οι πρωταθλητές πρέπει να ανασυνταχθούν και ο Ισπανός κόουτς να βρει τις λύσεις. Θα τις βρει, για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά μέχρι τότε, δεν πετάς… μισό ματς όταν θες την πρόκριση.
Μελανός σημείο ο τραυματισμός του Χέντι με τον Απόλλων να… ξεμένει από επιθετικούς αν δεν επιστρέψει κάποιος άμεσα, δηλαδή μέσα στη βδομάδα
. Άλλο ένα πρόβλημα που καλείται να βρει λύση ο 42χρονος τεχνικός ενόψει των απαιτητικών και δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Θράσος Δημητρίου