Πανέτοιμος να μπει με ο δεξί στους ομίλους του Conference League είναι ο Απόλλωνας ο οποίος παίζει εκτός έδρας με την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και θέλει να βάλει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του.
Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δυσκολεύουν τον Νταβίντ Καταλά όσον αφορά τις επιθετικέ επιλογές του για την 11άδα αλλά λύσεις υπάρχουν.
Δεν έφτανε η απουσία του Νταμπό, ήρθε και το πρόβλημα με Ντιγκινί που μειώνει τις επιλογές στην κορυφή της γραμμής κρούσης.
Πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Χέντι στην επίθεση.
Αν ο κόουτς επιλέξει πλάνο με έναν επιθετικό, ο Νιγηριανός θα είναι μόνος στην κορυφή ενώ αν επιλέξει πλάνο με δύο φορ θα δούμε στο πλευρό του τον Πίττα.
Σε περίπτωση που επιλέξει έναν φορ τότε ο Πίττας θα παίξει στο αριστερό άκρο για να καλύψει το δεξί ο Γιόστεν και ο Ονγκεντά να πάρει ρόλο επιτελικού.
Αν παίξει με δύο επιθετικούς τότε Γιόστεν και Ονγκεντά θα βρεθούν στα δύο άκρα.
Όσον αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να επιλέξει ο κόουτς. Είναι και ο Χάμπος και ο Σαχάρ και ο Κολ και ο Μπα και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Στην άμυνα τα πράγματα είναι λίγο-πολύ πιο ξεκάθαρα. Ο Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ρομπέρζ με τον Πειμπέρνς στα στόπερ και οι Καμπράλ (ή Φιλιώτης) και Χαμάς στα άκρα.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/09/07/monodromos-i-niki-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/09/07/eimaste-pio-treloi-apo-ti-vantoyz/

https://balla.com.cy/2022/09/07/i-teleytaia-sto-rein-park-fotos/