Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική της Scottish Premiership, όμως αυτή η Σέλτικ μοιάζει… οριακά άτρωτη! Επικράτησε με 4-0 στο «Σέλτικ Παρκ» από το… πρώτο μέρος, παρέμεινε αήττητη εντός του 2022 στην έδρα της και με τον Γιώργο Γιακουμάκη να μπαίνει στο ματς στο 5’ ως αλλαγή του Φουρουχάσι, έφτασε τους 18 βαθμούς με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις!
Δεν έχει χάσει στην έδρα της σε ολόκληρο το 2022 και η Ρέιντζερς δεν έχει κατορθώσει να την κερδίσει στο «σπίτι» της σε επίπεδο πρωταθλήματος, τα τελευταία δύο χρόνια! Και η παράδοση συνεχίστηκε, με την Σέλτικ να επικρατεί με χαρακτηριστική ευκολία της Ρέιντζερς, με 4-0, φτάνοντας στο 6Χ6 στην Scottish Premiership, ούσα πλέον στο +5 από την «αιώνια» αντίπαλό της!
Το ματς ξεκίνησε με… ελληνικό χρώμα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Γιώργος Γιακουμάκης μπήκε στο παιχνίδι στο 5ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Φουκουράσι που αποχώρησε με τραυματισμό.
Τρία λεπτά μετά, ο Αμπάντα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και η κατάσταση απλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό για το σύνολο του Ποστέκογλου, που ξεκίνησε το ντέρμπι ορμώμενο, από το «ιστορικό» 9-0 εκτός έδρας, κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ, την προηγούμενη εβδομάδα.
Ακολούθησε το 2-0 του Ζότα στο 32ο λεπτό, για να έρθει και τρίτο γκολ πριν από την λήξη του πρώτου μέρους, με τη Ρέιντζερς να καταρρέει, να ηττάται με 3-0 πριν από την λήξη του εναρκτήριου 45αλέπου, ούσα και ακίνδυνη, με μόλις μία εντός εστίας τελική προσπάθεια.
Από εκεί και πέρα, το ματς «έσβησε», καμία από τις δύο δεν πραγματοποίησε σουτ μέχρι και τη συμπλήρωση μίας ώρας, η Σέλτικ διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμά της και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 70′ με τον Τέρνμπουλ, κερδίζοντας για 2η φορά, στην ίδια έδρα, την αντίπαλό της, εντός του 2022 δίχως να δεχθεί γκολ, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά της!