Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ο Ενγκολό Καντέ, το μέλλον του οποίου στην Τσέλσι μοιάζει να είναι αβέβαιο.
Την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν αποκλείεται στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας γίνεται λόγος ότι παρακολουθεί την περίπτωση του παίκτη, καθώς το μέλλον του στην Τσέλσι φέρεται να είναι αβέβαιο.
Ο 31χρονος Γάλλος διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν θα πρέπει να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ο Καντέ ο τελευταίο χρονικό διάστημα είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.
Σε περίπτωση που η Παρί αποφασίσει να κάνει δικό της τον παίκτη, θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, καθώς το μεταγραφικό παζάρι στη Γαλλία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, ενώ υπάρχει και η επιλογή της απευθείας διαπραγμάτευσης με τον παίκτη από τον προσεχή Ιανουάριο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2023.