Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις δύο προσφορές του κυπριακού κλαμπ στους «κίτρινους», με επίκεντρο την αγορά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.
Μπορεί η κρούση της Ομόνοιας για τον Ματέο Γκαρσία – όπως αποκάλυψε το SDNA– να έπεσε στο κενό, εξαιτίας της άρνησης του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Κύπρο, ωστόσο Άρης δεν είναι…μονάχα ο Ματέο Γκαρσία.
Η Ομόνοια έκανε focus (και) στον Ντάνιελ Μαντσίνι κι όπως βοά ο τόπος τις τελευταίες ώρες, κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κίτρινους» για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SDNA, η προσφορά των «τριφυλλοφόρων» για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή δεν κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ όπως κυκλοφορεί ευρέως, αλλά χαμηλότερα.
Συγκεκριμένα η πρόταση της Ομόνοιας είναι διπλή: 1,3 εκατομμύρια ευρώ cash, ή 1,5 εκατ. ευρώ με δόσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαντσίνι, ο οποίος από την πλευρά του αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική της μεταγραφής στο κυπριακό κλαμπ.
Σημειωτέων πως ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/8) δεδομένου πως στην Κύπρο η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.