Το κυπριακό πρωτάθλημα έχει ντέρμπι από την πρώτη αγωνιστική, καθώς ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ και, ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα μεγάλα ματς στο κυπριακό πρωτάθλημα με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Στις 21:45, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι σε μία αναμέτρηση που επίσης προσφέρει με 0% γκανιότα, ο Stoiximan.

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Αναλυτικά, η νίκη του Άρη δίνει απόδοση 2.67, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η νίκη της ΑΕΛ δίνει απόδοση 2.62, ενώ το Over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.12 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.72. Στα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα που μπορείτε να ποντάρετε, το ενδεχόμενο να νικήσει ο Άρης με ένα γκολ διαφορά ακριβώς δίνει απόδοση 4.30, ενώ το ενδεχόμενο να νικήσει η ΑΕΛ με ένα γκολ διαφορά ακριβώς δίνει απόδοση 4.15.

Όλες οι αγορές για το Άρης-ΑΕΛ εδώ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο άσσος του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο δίνει απόδοση 1.87, η ισοπαλία δίνει 3.55 και η νίκη της Πάφου δίνει απόδοση 4.30. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78 και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.88, ενώ το No goal δίνει απόδοση 1.85.

Όλες οι αγορές για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος εδώ.

Στις 21:45, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 3.35, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.55 και η νίκη της
Νάπολι δίνει απόδοση 2.15.

Όλες οι αγορές για το Φιορεντίνα-Νάπολι εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!