Σάββατο με ματσάρα ΟλυμπιακόςΑνόρθωση στις 19:00, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το φετινό πρωτάθλημα και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

Αναλυτικά, η νίκη του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 4.00, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.70 και η νίκη της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 1.90, ενώ το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.02, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.80 και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.87, ενώ την ίδια απόδοση δίνει και το No Goal.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο να σκοράρει ο Ουαρντά σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα με απόδοση 2.80 και ο Γουάρις με απόδοση 2.87, ενώ το να σκοράρει ο Desire από την πλευρά του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 3.60.

Όλες οι αγορές για το Ολυμπιακός-Ανόρθωση εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!