Νέα αντεπίθεση στα μεταγραφικά, στην τελική ευθεία για το κλείσιμο του σχετικού παραθύρου, ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.
Μετά την γνωστοποίηση των ομάδων που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League, οι Πειραιώτες φουλάρουν για την περαιτέρω ενίσχυσή τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, με την παράμετρο όμως ότι στις 2 του μήνα είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τη λίστα με την οποία θα αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA μέχρι τον Νοέμβριο.
Για αυτό το λόγο αναμένεται να επισπευστούν οι όποιες επαφές έχουν προηγηθεί, προκειμένου η ομάδα και ο Κάρλος Κορμπεράν συγκεκριμένα να έχει όλα τα διαθέσιμα «εργαλεία» στη διάθεσή του στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα και την διάκριση στην Ευρώπη.
Χθες ανακοινώθηκε ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία για την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου και στην ομάδα θα υπολογίζεται εκ νέου ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2024) αλλά με μειωμένες αποδοχές.
Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν για την ενίσχυση στον άξονα (με την επικείμενη μεταγραφή του Καμαρά στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρόμα), ενώ γίνονται επαφές για κεντρικό αμυντικό, για μπακ (ίσως για κάποιον που παίζει και στις δύο πλευρές) και έναν παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή που εκεί δεν αποκλείεται να γίνει και το μπαμ.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν για έναν παίκτη-όνομα, ο οποίος θα είναι από το «πάνω ράφι» και θα μπορέσει να δώσει το κάτι ξεχωριστό στο «ερυθρόλευκο» σύνολο.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία τρελή φημολογία για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος παρουσιάζεται να θέλει να φύγει από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ και να ρίχνει βλέμματα εκ νέου στην Ευρώπη.
Βέβαια, την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία και κάπου εκεί εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός.
Στο Κατάρ ο Κολομβιανός σταρ παίρνει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και για να γυρίσει στην Ευρώπη φέρεται να ζητάει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Χρήματα αρκετά πολλά που δύσκολα η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θα έδινε για έναν παίκτη.
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί και για τον Άνταμ Ουνάς της Νάπολι, η οποία θα ήθελε να τον παραχωρήσει ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ στη λίστα υπάρχει και ο 23χρονος της Λανς, Καναγκό.