Με ένα γκολ η Ομόνοια στο ΓΣΠ θα σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League σύμφωνα με τον Κύπριο προπονητή Άγγελο Ευθυμίου ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας.
«Πολύ λίγοι πίστευαν ότι η Ομόνοια θα μπορούσε να έπαιρνε ένα τέτοιο αποτέλεσμα εκτός έδρας και δεν μιλάμε μόνο για νίκη στην Γάνδη αλλά και με δύο γκολ διαφορά. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να προκύψει κανένας εφησυχασμός καθώς το 2-0 δεν εξασφαλίζει την πρόκριση κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους. Πρέπει να έχουν στο μυαλό ότι αρχίζουν από το 0-0 και ότι όποιος πάρει τη νίκη θα περάσει» είπε αρχικά ο προπονητής του ΑΣΙΛ.
Πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνεις στην Ομόνοια; «Πήρε καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο αλλά η πρόκριση εξακολουθεί να είναι στο 50-50».
Τι θα πρέπει να κάνει η Ομόνοια στον επαναληπτικό; «Πρέπει να σκοράρει, αυτό πρέπει να κάνει και αν τα καταφέρει θα βάλει πολύ δύσκολα στον αντίπαλο της και στο ψυχολογικό κομμάτι και στο αγωνιστικό. Σκεφτείτε να προηγηθεί η Ομόνοια έχοντας το 2-0 του πρώτου αγώνα και με τόσο κόσμο που θα υπάρχει στο ΓΣΠ….»