Ρεπορτάζ για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στέκεται ανάμεσα σε άλλα και στη ρεβάνς με τον Απόλλων. Τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν τη νίκη για να έχουν ψυχολογία στον επαναληπτικό, εκεί όπου οι γαλάζιοι «θα ψάξουν την έκπληξη», όπως αναφέρεται.
Αναλυτικά όσα λέει το ρεπορτάζ:
«Μια καλή ευκαιρία να τσεκάρει τις δυνάμεις του πριν το ντέρμπι-πρόκρισης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, θα έχει ο Ολυμπιακός απόψε (22:00, 21/8) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον πάντα σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα! Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς με τους Κύπριους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν την έκπληξη.
Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, εκτός αποστολής έμεινε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης, θυμίζουμε, ένιωσε ένα σφίξιμο στο παιχνίδι της Πέμπτης, στην Κύπρο και αντικαταστάθηκε, χωρίς να συντρέχουν, ωστόσο, λόγοι ανησυχίας. Επιπλέον, εκτός παρέμειναν οι Γκάρι Ροντρίγκες και ο Σίμε Βρσάλικο.
Εκτός για τους φιλοξενούμενους, είναι ο Κολομβιανός επιθετικός Κέβιν Ροσέρο αλλά και ο τραυματίας Ιάσωνας Κύρκος, συν τους Φοφανά, Λέο, Αθανασίου και Ρίζο.
«Περιμένω να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που παίζει 4-3-3, με ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού. Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι απαιτητικό, ωστόσο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι η δική μας ομάδα. Το να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς ώστε να μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που μπορεί να μας παρουσιαστεί», τόνισε ο Κάρλος Κορμπεράν.
«Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι για την ομάδα μας είναι πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη γιατί είναι ένας στόχος που θέλουμε κάποια στιγμή να πετύχουμε και νομίζω πως έχουμε τις προδιαγραφές για να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του Ανδρέα Μπουχαλάκη.
Πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός: (4-2-3-1): Βατσλίκ – Αβιλα, Σισέ, Μπα (Μανωλάς), Ρεάμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Ντε λα Φουέντε, Ζίνκερναγκελ, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς) – Ελ Αραμπί
ΠΑΣ: (4-3-3): Πριόρ – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος – Καραχάλιος , Μπιλμπάο, Λιασος – Λώλης (Παμλίδης), Κόντε Μορέιρ