Μέσα στην τριάδα των πιο ακριβών πωλήσεων της Ρεάλ ανήκει πλέον ο Κασεμίρο, για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε στην «Βασίλισσα» το ποσό των 72 εκατομμυρίων ευρώ.
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον ο Κασεμίρο, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» τα βρήκαν με την Ρεάλ, στην οποία και κατέβαλαν το ποσό των 72 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το ποσό που συμφωνήθηκε είναι 72 εκατομμύρια ευρώ συν 13 σε μπόνους. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Βραζιλιάνος άσος γίνεται η τρίτη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία των «μερένγκες».
Είχαν προηγηθεί αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο με 117 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουβέντους, αλλά και αυτή του Άνχελ Ντι Μαρία με 75 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως οι «κόκκινοι διάβολοι» αποτελούν τον καλύτερο αγοραστή της «Βασίλισσας», καθώς εκτός από τα 75 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε τον Αύγουστο του 2014 για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία δίνει τώρα άλλα 72 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κασεμίρο, ενώ μεταξύ άλλων είχε δώσει επίσης 40 εκατομμύρια ευρώ πριν από ένα χρόνο για την απόκτηση του Ράφαελ Βαράν.
Οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές της Ρεάλ
1. Κριστιάνο Ρονάλντο 117 εκατομμύρια ευρώ (Γιουβέντους)
2. Ντι Μαρία 75 εκατομμύρια ευρώ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
3. Κασεμίρο 72 εκατομμύρια ευρώ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
4. Αλβάρο Μοράτα 66 εκατομμύρια ευρώ (Τσέλσι)
5. Μεσούτ Οζίλ 47 εκατομμύρια ευρώ (Άρσεναλ)
6. Κόβατσιτς 45 εκατομμύρια ευρώ (Τσέλσι)
7. Αχράφ Χακίμι 43 εκατομμύρια ευρώ (Ίντερ)
8. Ρομπίνιο 43 εκατομμύρια ευρώ (Μάντσεστερ Σίτι)
9. Ραφαχέλ Βαράν 40 εκατ. ευρώ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)10. Γκονσάλο Ιγκουαϊν 39 εκατ. ευρώ (Νάπολι)