Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 και ανατροπή, στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League 1.
Οι Κρητικοί σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία και προηγήθηκαν με το γκολ του Νέιρα στο 34’, ωστόσο στην συνέχεια δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στον… δαιμόνιο Κλωναρίδη.
Ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Κιβρακίδη τόσο στο 39’ και την ισοφάριση της ομάδας των δυτικών προαστείων με τον Τζαβίδα, όσο και στο τρίτο λεπτό του επιπλέον χρόνου στο πρώτο μέρος, με τον Μουνίθ να κάνει το 2-1. Ενώ «σέρβιρε» και το 3-1 στον Κρίστιανσον, στο 73ο λεπτό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή με γκολ!
Ο Ατρόμητος έχασε και πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τζαβίδας από τον Γιοχού, με τον Μουνίθ να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Στέφενς στο 51’.
Με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να είναι το «αφεντικό» μετά το ημίωρο της αναμέτρησης και να φτάνει δίκαια στο «τρίποντο». Καθώς ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που πήρε, αδυνατώντας παράλληλα να γίνει ουσιαστικά απειλητικός.
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).