Σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη συνεργασία του με τη FONBET και ο Χριστόφορος Τορναρίτης είπε… πολλά!

Χ.Τορναρίτης: «Μπορεί να λέγονται πολλά για τις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Απλώς η αρχή στοιχημάτων όταν τους επιτρέπεται να έρχονται και να δίνουν χρήματα πίσω στις ομάδες, ας το κάνουν».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Ο κ. Τούτιτς είναι εξαίρετος προπονητής. Εκεί που όλα θόλωσαν για την ομάδα μας, ήρθε παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν κινδυνέψαμε. Είχαμε κάποιες διάφορες στα μεταγραφικά, είχαμε στα αποδυτήρια θέματα. Πήγε σε πέντε ποδοσφαιριστές και τους είπε να φύγουν. Θα δείξει αν είναι σωστός ή όχι, αλλά επειδή δεν μπορούσαμε να διώξουμε τους παίκτες, έτσι αποφασίσαμε να φύγει ο προπονητής».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Με έχει διδάξει πολλά. Τον έχω στην καρδιά μου. Ο Πετράκης έφυγε με πολύ καλές σχέσεις με μας. Ο Κονφέ που πουλήσαμε χθες ήταν δική του επιλογή. Όταν έφυγε πληρωθήκαμε. Μαζί του ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει».

Για τον προγραμματισμό: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Κάποιοι παίκτες που είναι εκεί πρέπει να φύγουν για τον κύριο Πετράκη. Ψάχνουμε ένα ή δύο στόπερ. Ένα δεξί μπακ, έναν στο κέντρο και έναν επιθετικό. Ο Γκεριέρ είναι προσωπική επιλογή του Πετράκη. Είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ. Με την είσοδο του Μάρκοβιτς η ομάδα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα. Θα φέρουμε ακόμα πέντε παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Υπάρχουν ακόμα δέκα μέρες για την έναρξη. Κάναμε τρομακτικά λάθη. Ήρθαν παίκτες χωρίς την έγκρισή μου. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Χθες βρέθηκα προσωπικά με ένα ποδοσφαιριστή στην Αθήνα πιστεύει πολύ ο κ. Πετράκης σε αυτόν. Τρεις παίκτες μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα».

Πως περιμένει τον Ολυμπιακό: «Επειδή υπήρξα πρόεδρος… αχάπαρος. Σου στέλνουν ένα παίκτη και λένε έπαιξε στη Λεβάντε, θέλει 500 χιλιάδες, φέρτον δα. Έρχονται οι επενδυτές. Εμείς δεν είμαστε για αυτά. Ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη με τον κ. Πετράκη. Αν οι άλλοι παράγοντες ΚΟΠ, διαιτησία κτλ, αφήσουν να παιχτεί ποδόσφαιρο και κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Αν η διαιτησία φέτος σταθεί στο ύψος της δεν βλέπω να κινδυνεύουμε, και μπορεί να ανέβουμε και στο πάνω διάζωμα, γιατί όχι; Βλέπω λίγο φως μετά που είδα ο κ. Μάζιτς καθάρισε κάποιους διαιτητές. Αν δω ότι κλείσει τα τηλέφωνα του και συνεχίσει τη δουλειά βλέπω τον Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει και μπορούμε να κοιτάξουμε και ψηλά».

Για τη συνάντηση του με τον Τζιμπούρ: «Έχει ξεκινήσει καριέρα ως μάνατζερ και μάλλον ένας παίκτης που θα φέρουμε θα είναι μέσω Τζιμπούρ».

Χρύσω Ρέππα, Marketing manager της FONBET: «Θα έχουμε για ένα χρόνο συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού και θα τον στηρίξουμε για να καταφέρει τους στόχους του».