Ο Ντιγκινί έχασε προπονήσεις, ο Νταμπό είναι εκτός, ο Γιάνκα δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στην ομάδα.
Ο Απόλλωνας φάνηκε να… ξεμένει από επιθετικούς παραμονές του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και για τον λόγο αυτό ο Καταλά έδωσε εντολή να γίνει αντικατάσταση στον κατάλογο.
Ο Χέντι πήρε την θέση του τραυματία Νταμπό ο οποίος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και μένει να δούμε αν ο κόουτς δώσει και φανέλα βασικού στον Νιγηριανό επιθετικό.
Ο Χέντι ήρθε στην Κύπρο όντας σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης καθώς ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της προηγούμενης του ομάδας Πούσκας Ακαντέμια, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή.

Πραγματοποίησε και 5-6 προπονήσεις με τον Απόλλωνα, με τον Καταλά να είναι ο υπεύθυνος να αποφασίσει αν όλα αυτά τον καθιστούν έτοιμο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα σαν δίδυμο στην επίθεση είτε με τον Ντιγκινί (αν είναι απόλυτα έτοιμος μετά την επέμβαση στο χέρι) είτε με τον Πίττα.
Από κει και πέρα όσον αφορά τις υπόλοιπες σκέψεις του Ισπανού προπονητή για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, «παίζονται» κάποιες θέσεις στην μεσαία γραμμή. Είναι και η επιλογή του Μπα ο οποίος έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ είναι και οι δύο που έπαιξαν με την Μακάμπι και έχουν και τον πρώτο λόγο.

Αναφερόμαστε στους Κολ και Χάμπο Κυριάκου. Θέση διεκδικεί και ο Βα, ενώ ο Ογκεντά πρέπει να θεωρείται σίγουρος.

Στην άμυνα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ρομπέρζ θα είναι σίγουρα στα στόπερ, ενώ αυξήθηκαν οι υποψήφιοι για παρτενέρ του. Πρόκειται για τους Πέιμπερνς, Βουκασίν και Αρτυματά (ο τελευταίος ήταν ο κορυφαίος στον αγώνα του Σούπερ Καπ). Δεξιά θα είναι ο Καμπράλ και αριστερά ο Χαμάς.