Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League περνά από την «Tele2 Arena» για το ΑΠΟΕΛ το οποίο καλείται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό απέναντι στην πιο έτοιμη και φορμαρισμένη Τζουργκάρντεν (19:45 Cablenet Sports 1) για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.
Η πιο σημαντική διαφοροποίηση στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι η απουσία του προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή. Θα τον καλύψει ο στενός του συνεργάτης Μάκης Σεργίδης υπό την ευθύνη του οποίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Σουηδία χωρίς επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Μάγκλιτσα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή καθώς είναι πανέτοιμος και το ΑΠΟΕΛ έκανε την αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα την τελευταία στιγμή.
Εκτός είναι ο Σαρφό και το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντικατασταθεί.
Υπάρχουν 2-3 σενάρια με επικρατέστερο τον Κοσταντίνοφ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερη αλλαγή στην μεσαία γραμμή με τον Βιγιαφάνες να παίρνει φανέλα βασικού.
Η πιθανή 11άδα είναι η ακόλουθη: Μπέλετς, Τσεπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι, Νταουσβίλι (Βιγιαφάνες), Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Ντογκαλά, Μαρκίνιος (Εφραίμ), Ηλία.