Σούπερ ξεκίνημα για την Μπέτις, που διέλυσε με 3-0 την Έλτσε, στην πρεμιέρα τους στη La Liga.
Στο 5ο μόλις λεπτό η Έλτσε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζον Ντόναλντ, ο οποίος γκρέμισε τον Ρουϊμπάλ λίγο έξω από την περιοχή. Έτσι η Μπέτις ανέλαβε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 29’ ο Ρόκο έβγαλε κάθετα στον Φεκίρ, εκείνος έκανε όμορη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Ιγκλέσιας πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Μάλιστα στο 39’ ο Καρβάλιο έβγαλε μαγική μπαλιά 40 μέτρων στον Χουάνμι, ο οποίος κοντρόλαρε άδειασε έναν αμυντικό και πλάσαρε για το 2-0.
Στο 53ο λεπτό ο Πετσέγια πρόλαβε στη γραμμή το σουτ του Μπιγάς και στο 59΄ο Φεκίρ σέντραρε από αριστερά, ο Μπαντία πρόλαβε τον Ιγκλέσιας αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Χουάνμι που πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.
ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μορένο, Πετσέγια, Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Καρβάλιο, Γκίντο Ροντρίγκες (87′ Ακουοκού), Ρόδρι (87′ Μιράνδα), Χουάνμι, Φεκίρ (65’ Ρόμπερ Γκονθάλεθ), Ιγκλέσιας (79’ Ντελγάδο), Ρουϊμπάλ (80’ Μορόν)
ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Ρόκο (46’ Τετέ Μορέντε), Μπιγάς, Μόχικα, Παλάσιος, Ομάρ, Φιδέλ (46’ Ντιέγκο Γκονθάλεθ), Γκουμπάου (76’ Άλφαρο), Τζον Ντόναλντ, Μίγια (65’ Πόνσε), Μαρτί (65’ Χοσάν)