Η μητέρα και ατζέντης του Αντριέν Ραμπιό, Βερονίκ, αύξησε τις οικονομικές απαιτήσεις και η μεταγραφή του Γάλλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να «ναυαγεί». Στρέφονται σε Κασεμίρο και Καϊσέδο οι Κόκκινοι Διάβολοι.
Η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για τον Αντριέν Ραμπιό δεν είχε αντίκρισμα και το deal «ναυαγεί».
Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η πλευρά του αγγλικού συλλόγου δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με τη μητέρα και ατζέντη του Γάλλου μέσου, Βερονίκ, η οποία φέρεται να αύξησε κι άλλο τις απαιτήσεις αναφορικά με τον μισθό του γιου της, κι όλα αυτά ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν την πρόθεση να προσφέρουν ένα από τα πιο ακριβά τους συμβόλαια στον Ραμπιό, στα επίπεδα του Μπρούνο Φερνάντες και του Κρίστιαν Έρικσεν.
Ως εκ τούτου, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ διέκοψε τις διαπραγματεύσεις και όπως αναφέρει το «Athletic» έχει ήδη στρέψει την προσοχή της σε άλλους μεταγραφικούς στόχους, με το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο να είναι αυτό του Κασεμίρο! Μία περίπτωση καθ’ όλα δύσκολη μια και ο Βραζιλιάνος αποτελεί σταθερά της Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, σε κάθε περίπτωση η πλευρά της Γιουνάιτεντ επικοινωνεί πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να κλείσει έναν τοπ-κλας μέσο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Στο κάδρο υπάρχει και το «μηχανάκι» της Μπράιτον που έλαμψε στην πρεμιέρα στο «Ολντ Τράφορντ», ο θηριώδης Μόουζες Καϊσέδο.