Στο στόχαστρο της Βερόνα έχει μπει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία και δη στην ιστοσελίδα calciomercato.
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Βερόνα η οποία έχασε δύο ποδοσφαιριστές από τη μεσαία γραμμή, τους Ντάνιελ Μπέσα και Κέβιν Ρουέγκ ψάχνει λύσεις για να στελεχώσει το κέντρο της.
Για αυτό και έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του 20χρονου μέσου του τριφυλλιού, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μίλαν, και περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού.
Από την πράσινη ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Ο ταλαντούχος μέσος άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο τριφύλλι έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα από ξένες ομάδες.
Το αν το τριφύλλι θα έλεγε ναι σε μια πρόταση 3 εκατ. ευρώ ή θα ζητούσε περισσότερα χρήματα για να δώσει έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών του ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική Ανδρών πλέον είναι κάτι που θα φανεί τα επόμενα 24ώρα και αν όντως η πρόταση της Βερόνα είναι επίσημη.