Με το δεξί ξεκίνησε στη χρονιά η Ατλέτικο, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Χετάφε, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Άλβαρο Μοράτα και Ζοάο Φέλιξ
Στο 1ο μόλις λεπτό ο Γιορέντε σέντραρε για τον Φέλιξ που δεν βρήκε καλά την μπάλα ενώ στο 10’ η σέντρα του Αλενιά πέρασε απ’ όλους και στο 15’ οι παίκτες του Σιμεόνε έκρυψαν την μπάλα, ο Φέλιξ έδωσε στον Μοράτα κι εκείνος πλάσαρε με τη μία από το ύψος της περιοχής για το 0-1.
Στο 20ο λεπτό ο Ουνάλ αστόχησε από ιδανική θέση μετά από σέντρα του Ιγκλέσιας και στο 42 η Χετάφε είχε δοκάρι με τον Μπόρχα Μαγιοράλ.
Στο 52’ ο Ουνάλ βρέθηκε μόνος με τον Όμπλακ αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 60’ ο Φέλιξ έκλεψε μερικά μέτρα κάτω από  τη σέντρα, πέρασε κάθετα στον Μοράτα που από αριστερά πλάσαρε για το 0-2. Στο 75’ ο Φέλιξ έβγαλε μια  ακόμη κάθετη, ο Γκριζμάν πήρε την μπάλα με ένα κοντρόλ και έξω από την περιοχή σούταρε κι έγραψε το 0-3.
Στο 78ο λεπτό ο Φέλιξ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί κι εκείνος σκόρερ και στο 87’ ο Ντζενέ πρόλαβε σωτήρια τον Κορέα.
ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Μίτροβιτς, Ανχιλέρι, Ντζενέ, Μακσίμοβιτς (64’ Σεοάνε), Ντουάρτε, Ιγκλέσιας, Αραμπάρι, Αλενιά (58’ Πόρτου), Ουνάλ (81’ Πάρα), Μαγιοράλ (81’ Μάτα)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Μολίνα, Βίτσελ, Σαούλ (62’ Καρασκό), Κόκε, Λεμάρ (62’ Ντε Πολ), Γιορέντε (62’ Γκριεζμάν), Μοράτα (83’ Κούνια), Φέλιξ (83’ Κορέα)