Ο Έρικ τεν Χαγκ δήλωσε αισιόδοξος πως αυτός θα είναι ο προπονητής που θα καταφέρει να επαναφέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τίτλους φέρνοντας πίσω τις ένδοξες μέρες της.
Ο Ολλανδός προπονητής έχει περίσσεια αυτοπεποίθηση για την πορεία του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και δεν το κρύβει, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε από την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον στην πρεμιέρα. Στην συνέντευξη Τύπου πριν τον σημερινό αγώνα με την Μπρέντφορντ (13/08-19:30) ανέφερε πως πιστεύει πως αν παραμείνει στην ομάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια μπορεί να φέρει έναν τίτλο.
«Αν κάτσω εδώ τέσσερα χρόνια, είμαι πολύ σίγουρος πως θα πάρουμε έναν τίτλο. Δεν μπορώ να ζητήσω από τους φιλάθλους να είναι υπομονετικοί-ελπίζω πως θα είναι-επειδή θέλουν να δουν μία ομάδα νικήτρια και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ, αλλά πρέπει να την δημιουργήσω. Όμως, η διαδικασία παίρνει χρόνο, έτσι είναι και δεν αλλάζει».
Για την ήττα από την Μπράιτον ανέφερε: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπράιτον και μας τιμώρησαν. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί στο ξεκίνημα της σεζόν, επειδή θα κάνουμε λάθη».