Επισήμως, παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος υπέγραψε με τους ερυθρόλευκους συμβόλαιο ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μαρσέιγ.
Ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα τον συμπεριλάβει στη λίστα του για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.
Ο Ντε λα Φουέντε αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της περίφημης Μασία. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, παρότι δεξιοπόδαρος, καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να απειλεί από τον άξονα. Παράλληλα, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, διαθέτοντας ιδιαίτερα αξιόλογη ντρίμπλα.
Παράλληλα, διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, ασίστ και βγάζει ενέργεια, σπιρτάδα και ένταση στο παιχνίδι του. Αν και είναι μόλις 21 ετών έχει συνολικά 67 συμμετοχές, 13 γκολ και 10 ασίστ.
Αποκτήθηκε το 2021 αντί 3.000.000 ευρώ από τους Μασσαλούς, με την οποία πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 22 συμμετοχές, μοιράζοντας και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.