Με τον Ντένζελ Ντάμφρις να της δίνει το φιλί της ζωής στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ίντερ επικράτησε διά πυρός και σιδήρου με 2-1 της Λέτσε και άρχισε με τρίποντο την πορεία της στη φετινή Serie A.
Λίγες ώρες μετά μετά από το 4-2 της Μίλαν επί της Ουντινέζε, η Ίντερ ήθελε να δώσει απάντηση στη συμπολίτισσά της και το έκανε, έστω και αν χρειάστηκε να δει το… χάρο με τα μάτια της. Η Λέτσε αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι όμως εκείνη πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει το τρίποντο και πέτυχε το σκοπό της στο 95′, με τον Ντένζεμ Ντάμφρις να υπογράφει το 2-1 των νερατζούρι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο θρίλερ του “Βία Ντελ Μάρε”.
ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Τσετίν (21′ Μπλιν), Μπασκιρότο, Γκάλο, Μπίστροβιτς (74′ Λιστκόβσκι), Χιούλμαντ, Γκονσάλες (74′ Χέλγκασον), Στρεφέτσα, Σισάι (63′ Κολόμπο), Ντι Φραντσέσκο (74′ Μπάντα)
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (68′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (57′ Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (68 Τζέκο), Γκόζενς (57′ Μπαστόνι), Μαρτίνες, Λουκάκου