Έχω εκθειάσει τουλάχιστον δυο φορές τη στάση και τη νοοτροπία που δείχνει ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, αλλά ομολογώ πως αυτό που έχει φτάσει στ’ αυτιά μου… ξεφεύγει! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ο κόουτς, ακόμη και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτίζαν, πέραν των συγχαρητηρίων και την αναφορά του στην μεγάλη επιτυχία, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε, ακόμη και στα… φιλικά!
Πού να διαβάσετε ωστόσο την εξής ιστορία: μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Πέμπτης, άνθρωπος της ομάδας στα αποδυτήρια, ευτυχισμένος βεβαίως από την πρόκριση, μόλις αντίκρυσε τον Όλτρα έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια.
Η απάντηση του Ισπανού προπονητή τον άφησε… κάγκελο: «Ευχαριστώ. Ναι αξίζουμε συγχαρητήρια αλλά δεν έπρεπε να δεχθούμε τέτοια γκολ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε αυτά τα γκολ»!!!!
Κι όμως, αυτή ήταν η απάντησή του λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο «Partizan Stadium». Μια απάντηση που… μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται τα οποιαδήποτε περαιτέρω σχόλια…

Ανδρέας Βεντούρης