Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουΐς Όλτρα, προπονητή της ΑΕΚ, μετά το τέλος του επαναληπτικού ενάντια στην Παρτίζαν και την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους, για την ομάδα, για τους οπαδούς. Είμαστε σίγουρα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε την σωστή αντίδραση σήμερα. Στα τελευταία λεπτά υποφέραμε καθώς με ένα γκολ του αντιπάλου θα πηγαίναμε στην παράταση».
Πώς νιώθει που είναι στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την οργάνωση της ομάδας. Είναι απίστευτοί οι φίλαθλοι, είναι εκπληκτικοί. Έχω εξαιρετικούς παίκτες που μπορώ να δοκιμάσω πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, δεν έχουμε κρατήσει ποτέ το μηδέν αν και βρίσκουμε τις λύσεις επιθετικά. Είναι πολλά τα καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι».
Για το ότι του βγήκαν οι αλλαγές του: «Και στα δύο ματς μας έδωσαν πράγματα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι με τις αλλαγές που έγιναν. Στην αρχή έγιναν κάποιες αλλαγές για το επιθετικό κομμάτι, στην συνέχεια όμως για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Και ο Μικέλ και ο Μάμας έκαναν εξαιρετική δουλειά στο διάστημα που έπαιξαν».