Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί τελικά η Λίβερπουλ για την απόκτηση ενός χαφ μετά τον τραυματισμό του Τιάγκο Αλκάνταρα. Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Τσιμίκας, πιθανότατα θα είναι παρών τη Δευτέρα με την Πάλας.
Στα σενάρια που ήθελαν τη Λίβερπουλ να ψάχνει για ποδοσφαιριστή που θα δυναμώσει το χώρο του κέντρου μετά και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Τιάγκο Αλκάνταρα και την απουσία του Ισπανού για ενάμιση μήνα, ο Κλοπ έδειξε πως δεν υπάρχει πλέον έντονη σκέψη στο μυαλό του για το θέμα αυτό.
«Αν υπήρχε κάτι πολύ καλό θα το είχαμε κάνει ήδη από την πρώτη στιγμή. Είναι θέμα να βρεθεί ο καλός ποδοσφαιριστής, όχι απλά ένας ποδοσφαιριστής για να προστεθεί στο ρόστερ. Δεν το σκέφτομαι πλέον. Είμαι χαρούμενος με το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ που έχουμε» ήταν τα λόγια του Γερμανού.
Παράλληλα, γνωστοποίησε πως εντός της ημέρας ο Κώστας Τσιμίκας θα ξαναμπεί σε φουλ ρυθμό προπόνησης, πράγμα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βάζει τον Έλληνα μπακ στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.